Simplu, eficient, automat

Innoship găsește automat curierii eligibili pornind de la detaliile produsului, locația de preluare, destinația și, cel mai important, preferințele tale.


Curierii tăi, livrările tale, regulile tale

Preț, calitate sau amândouă?
Anumiți curieri pentru anumite zone?
Excluderea unui anumit curier de la un anumit tip de livrare?

Algoritmul Innoship îți permite un nivel de customizare al regulilor de livrare fără precedent.

După setarea regulilor, comenzile se alocă automat și poți fi sigur că sunt cele mai bune variante din punct de vedere cost și timp de livrare.

Detaliile contează

Alocarea automată Innoship ține cont de specificațiile fiecărei comenzi și îți permite un management al excepțiilor extrem de detaliat.

De exemplu, știai că, pentru aceeași destinație pot exista diferențe de preț intre curieri de până la 50 de Lei, in funcție de numărul de kilometrii suplimentari taxabili?

Cu Innoship poți seta o limită maximă pană la care ești dispus să plătești în plus, pentru un serviciu de o calitate mai bună. Asta înseamnă flexibilitate și eficiență pentru tine.

Totul merge de la sine

Iată 4 beneficii directe ca să nu mai stai pe gânduri:

Varianta optimă de livrare pentru tine

Alocarea automată a comenzilor se face în baza regulilor specifice, preferinței pentru cost sau pentru timp de livrare.

Opțiuni multiple pentru clienți

Clienții primesc opțiunile multiple chiar în pagina de check-out ca să aibă de unde alege ceea ce se potrivește stilului lor de viață.

Salvezi timp prețios

 

Elimini operarea în mai multe platforme și primești vizibilitate completă pe tot procesul de livrare cu alerte atunci când apar situații neprevăzute.

Scazi costul și crești profitabilitatea

Simplitatea și eficiența prin care comenzile sunt alocate automat îți permit să scazi costurile și să crești profitabilitatea.