Tehnologie, expertiză, pasiune

Când îmbini cele mai noi tehnologii cu expertiza în domeniu și o pasiune pentru a fi alături de clienți, știi sigur că ești pe drumul cel bun.

Așa s-a născut Innoship: o companie de tehnologie fondata de experți în tehnologie, retail și supply chain secondați cu încredere și resurse de investitori precum Abris Capital care cred în potențialul soluției de a aduce clienților avantajele competitive atât de necesare astăzi.
Innoship este lider în domeniul sau cu birouri în Polonia, Republica Cehă și România, oferind serviciile noastre celor peste 250 de retaileri de top și +300.000 IMM-uri ca parte a grupului Alsendo.

Retailerii precum Nespresso, Yves Rocher sau Leroy Merlin folosesc platforma Innoship pentru a optimiza costul transportului și pentru a îmbunătăți experiență clienților finali în timpul procesului de livrare printr-o pagină de urmărire simplificată a comenzii și o comunicare personalizata.

Innoship a fost fondat de Andrei Paul, Daniel Nicolae, Robert Tănase si Dan Ungureanu.

Daniel NICOLAE

Managing partner

Daniel este antreprenor cu experiență în industriile de Supply Chain și E-commerce, în companii locale și internaționale.

in

Dan UNGUREANU

Head of Business Development

Pasionat de industria de curierat, Dan are o experiență de peste 16 ani în domeniu și un background solid in operațional și vânzări.

in

Andrei PAUL

CTO

Cu o experiență de peste 12 ani la nivel executiv în IT și Retail în companii locale și internaționale, Andrei se dedică implementării și îmbunătățirii permanente a proceselor de business.

in

Robert TĂNASE

Head of Sales

Cu o experiență de peste 12 ani în piața de curierat și background în vânzări, Robert se ocupă de achiziția de new business și dezvoltarea conturilor curente.

in