Împreună ajungem departe

Cu parteneri de încredere, cerul e limita. Iar lângă noi, sunt câțiva dintre cei mai activi și mai dedicați investitori în start-up-urile de tehnologie din România.

GapMinder este un fond de capital de risc de 45 de milioane de dolari, care investește în companii de tehnologie create în România și Europa Centrală care cresc rapid la nivel internațional, aflate în faza de Seed sau Serie A. Partenerii GapMinder au o abordare directă ca investitori, ajutând companiile să crească prin consultanță strategică și implicare directă în organizarea operațională, guvernanța corporativă și disciplina financiară. Portofoliul GapMinder include companii precum FintechOS, TypingDNA, SmartDreamers, Deepstash, Frisbo sau Planable.

Cătălin Grigorescu

Investitor și Strategy Advisor

Cătălin este unul dintre cei mai cunoscuți avocați specializați în tehnologie din România și din regiune. Printre clienții săi se numără companii gigant din sfera tehnologiei digitale, dar și companii aflate în stadii timpurii de creștere și dezvoltare.

in

Project co-financed by the European Fund for Regional Development trough Competitiveness Operational Program 2014-2020
The content of this material is not mandatory to represent the official position of the European Union or of the Romanian Government.