Împreună ajungem departe

Cu parteneri de încredere, cerul este limita. Iar alaturi de noi este unul dintre cele mai puternice si mai active fonduri de private equity prezente pe pieţele din Europa Centrală şi de Est. In Octombrie 2022, Innoship și Alsendo, susținut de Abris Capital Partners, întră într-un parteneriat strategic și creează liderul soluțiilor de management al livrărilor din Centrul și Estul Europei.

Abris

Abris Capital Partners, investitor de tip private equity specializat în transformarea ESG, a sprijinit Alsendo în achiziționarea unui pachet majoritar de acțiuni la Innoship, urmând că împreună cu cei patru fondatori să accelereze creșterea celui mai important furnizor specializat în tehnologii avansate pentru managementul livrărilor din Centrul și Estul Europei.
Abris are ca strategie parteneriatul cu cele mai dinamice și de succes companii din Europa Centrală, care pot beneficia de un influx de capital și/sau expertiză managerială atât la nivel strategic, cât și operațional. Cu un capital de investiții de aproximativ 1,3 miliarde de euro, Abris a obținut suport financiar de la multe instituții de investiții de top la nivel global, inclusiv fonduri de pensii publice și corporative, instituții financiare, companii de asigurări și fonduri de tip endowment de la universități din SUA.

Fondat în 2019, de Daniel Nicolae, Andrei Paul, Dan Ungureanu și Robert Tănase, Innoship a atras, în august 2020, o finanțare de la fondul de capital GapMinder și Cătălin Grigorescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați specializați în tehnologie din țară și din regiune. În urma acestei tranzacții, Abris Capital Partners, investitor de tip private equity, a achiziționat acțiunile deținute în Innoship de către GapMinder cât și de către Cătălin Grigorescu.