Integrare fără efort

Totul e mai ușor când ai partenerii potriviți și te poți integra cu ei fără efort. Platforma Innoship a fost creată pentru a lucra eficient cu oricare dintre curierii sau furnizorii de de e-commerce, logistică sau tehnologie pe care îi folosești.

Începe gratuit

Începe azi și ai primele 100 comenzi gratuite.

Curieri

Cu Innoship ai acces la 98% din librăria de curieri de pe piața din România. Mai mult, piețele externe ți se deschid instant printr-o conexiune fără egal la servicii din întreaga lume.

 

Tu trebuie doar să îți negociezi tarifele de transport și să-ți adaugi curierii în contul tău Innoship. Integrarea se face cu un singur click și nu există costuri suplimentare.

 

Poți astfel testa serviciile, compara prețurile și extinde opțiunile de livrare pentru clienții tăi, mai ușor ca niciodată.

Începe gratuit

Începe azi și ai primele 100 comenzi gratuite.

Platforme de e-commerce

Conectarea eficientă și ușoară la platformele de e-commerce pe care e construit magazinul tău online îți facilitează optimizarea operațională. Ai acces ușor și rapid la Innoship direct din cele mai importante platformele și lucrăm zi de zi pentru a adăuga noi integrări.

Fulfillment & Tech

Am creat Innoship ținând cont de relațiile pe care trebuie să le întrețină un business cu partenerii și furnizorii săi. Astfel, soluția inteligentă Innoship se poate integra ușor cu orice furnizor de e-fulfillment, tehnologie sau WMS.