Rapoarte, analize, decizii

În date se ascunde adevărul.

Panoul de control Innoship reprezintă soluția de acces la informații corecte, în timp real, intr-un mod ușor de interpretat, asupra performanței oferite de curieri.

Mai multe date, livrări mai eficiente

Identifici rapid tendințe în scăderea sau creșterea performanței de livrare pentru orice serviciu de curierat, astfel, poți lua decizii informate și orientate către atingerea obiectivelor propuse.

Rapoarte și analize în timp real

Rapoartele în timp real sunt cheia optimizării operaționale - poți observa blocaje, te poți adapta instant pentru a respecta promisiunea făcută clienților..

Tendințe pe termen lung

Cu vizibilitate totala asupra performantei curierilor pe fiecare serviciu de livrare, identifici trenduri și zone specifice în care livrarea ar putea fi îmbunătățită.

Comparații între curieri

Poți compara dintr-o singură privire calitatea serviciilor și eficiența fiecărui curier pe care îl utilizezi și poți stabili reguli noi care să îmbunătățească performanța de livrare sau costul.

Plătești mai mult, livrare mai rapidă

La nevoie, clienții sunt dispuși să plătească în plus pentru un serviciu mai rapid și mai bun. Innoship oferă opțiunea de a crea reguli prin care să decizi ce e important pentru tine și clienții tăi.

Clienți informați, clienți mulțumiți

Clienții apreciază un răspuns sincer – chiar dacă livrarea întârzie. De aceea sistemul de tracking propus de Innoship le trimite clienților notificări regulate pe canalele de comunicare pe care le selecteză. Acest lucru crește încrederea și minimizează problemele de imagine.