Nu-ți scapă nimic!

Afacerea merge strună când tu ești în control.

Innoship îți oferă un mod simplu și rapid prin care poți urmări in timp real statusul livrărilor și rambursurilor, dintr-un singur loc. Fără efort, știi tot ce se întâmplă cu livrările, rambursurile tale și primești alerte atunci când apar momente neprevăzute.

Informația e putere

3 lucruri fac din Innoship aliatul tău esențial:

Transparența livrării

Știi cu precizie în fiecare moment, în ce etapă a procesului de livrare sunt comenzile tale și îi poți informa pe clienți de asta. Transparența crește încrederea și satisfacția garantată!

Control asupra procesului

Știi instant dacă furnizorii tăi de curierat și-au respectat promisiunile sau poți vedea care dintre comenzi întârzie pentru a lua decizii în cel mai scurt timp.

Trasabilitate imediată

Știi în timp real orice aspect al procesului de livrare, pick-ul sau retur. Mai mult, poți urmări rambursul pentru predictibilitatea cashflow-ului.

Când se livrează comanda?

Clienții apreciază un răspuns sincer – chiar dacă livrarea întârzie.

Innoship îți permite să fii proactiv și să anticipezi frustrările: poți trimite clienților notificări regulate sau în caz de urgență. Acest lucru crește încrederea și minimizează problemele.

Urmărește rambursurile!

Innoship oferă vizibilitate în timp real asupra expedierilor cu ramburs și semnalează comenzile livrate, pentru care rambursul nu a fost decontat la timp.