Timpul tău în grija noastră

Crearea documentelor de transport ar trebui să fie ultima ta grijă. De aceea, Innoship te ajută cu crearea lor automat - economisești peste 20 de ore pe lună pe care să le investești acolo unde contează cu adevărat și pot face diferența.

Generarea automată sau manuală

Fie că preferi să le faci manual sau alegi varianta automată, generarea documentelor de transport cu Innoship este extrem de simplă și îți economisește timp prețios.

Punct unic de contact

De ce este asta important pentru tine?

Toți curierii într-un singur loc

Elimini operarea în mai multe platforme. Innoship îți oferă vizibilitate completă pe tot procesul de livrare, pe toți curierii pe care îi utilizezi și trimite alerte atunci când apar situații neprevăzute.

Generezi toate documentele

Generezi comanda de livrare automat sau manual din același loc - printezi eticheta in formatul dorit si generezi borderoul, aste e tot.

Un API simplu, dar puternic

API-ul Innoship îți permite integrarea rapidă a tuturor curierilor și a opțiunilor de livrare ale acestora, fără costuri suplimentare.
Este simplu, eficient și de mare ajutor.

Programarea curierilor

După generarea documentelor de transport ai scăpat de griji. Curierul este anunțat automat sa vina la timp, sa ridice comenzile.

Tehnologie pe care te poți baza

Innoship îți ofertă timpi de răspuns și uptime de 99.9% ca să fii sigur întotdeauna că te poți baza pe noi.

Oferi astfel livrări mai rapide, încredere mai mare și, în consecință, crești satisfacția clienților. Pentru că asta contează cel mai mult în afaceri până la urmă, nu?