Cum să crești vânzările prin optimizarea afacerii tale online [Ghidul managerului de eCommerce]

Ultimii doi ani și-au pus amprenta asupra obiceiurilor de consum ale românilor care și-au adaptat comportamentele de cumpărare, 38% dintre aceștia alegând să achiziționeze online produsele de care au nevoie.

În urmă analizei făcute pe baza noastră de clienți, dar și a partenerilor noștri, am reușit să identificăm provocări comune în rândul magazinelor online. Aceste provocări s-au acutizat și în contextul războiului de la granițele României și a exploziei inflației. 

Pentru a menține un anume volum de tranzacții, dar și pentru a păstra un trend de creștere în contexul economic actual, nevoia de diferențiere și de automatizare a anumitor procese la nivelul magazinelor online este esențială.

Astfel a prins contur un eBook foarte aplicat, care conține studii de caz pe diferite operațiuni specifice afacerii de eCommerce și care are ca scop împărtășirea celor mai bune practici aplicate de experții în domeniu.

Ghidul conține 28 recomandări cu exemple de caz de la 10+ experți în retail, web design, UX, SEO, PPC campaigns, optimizare procese, legislație și logistică  pentru creșterea vânzărilor. 

Acest ghid te va ajută să atragi si să fidelizezi clienți, oferind o privire de ansamblu asupra celor mai bune practici în comerțul electronic pentru anul 2022.

Descarcă ghidul gratuit și descoperă alături de partenerii noștri de la VTEXEasySalesDWFSeniorSoftware, eCommastersbpv Grigorescu StefanicaGPeC și ARILOG cum:

Realizezi un design facil și atractiv

Construiești o strategie de eCommerce marketing 

Îmbunătățeșți experiența de cumpărare  

Implementezi o logistică eficientă

Organizezi o echipa eCommerce productivă 

Creezi fluxuri de optimizare procese

Cum aplici corect legislația în eCommerce 

Noile tendințe în eCommerce