Innoship partener Blugento & Zento

Innoship, soluția care îți eficientizează livrarea comenzilor și îți reduce costurile cu transportatorii

Dacă ai un business cu minimum 50 de comenzi pe zi, cu siguranță te-ai confruntat cu provocarea de a gestiona unul sau mai multe servicii de curierat. Ai avut de-a face cu contracte, AWB-uri, costuri multiple, situații de criză și ai avut de luat multe alte decizii care, probabil, te-au împiedicat să lucrezi la ce e cu adevărat important, dezvoltarea afacerii.

De aceea, îți propunem o soluție prin care poți să gestionezi livrarea tuturor comenzilor, într-un mod simplu și eficient. Folosind platforma noastră, toate interacțiunile pe care le vei avea cu curierii vor fi optimizate, astfel încât tu să te poți ocupa de ceea ce contează cu adevărat pentru afacerea ta.

Prin intermediul Innoship, platforma care îți permite o alocare dinamică a comenzilor, vei crește performanța de livrare cu până la 15% și vei eficientiza costurile aferente serviciilor de curierat cu până la 25%.


Care sunt serviciile oferite de Innoship


Pentru a avea o afacere profitabilă, toate părțile componente trebuie să fie eficiente și să comunice ușor între ele. De aceea, prin serviciile oferite de Innoship, produsele tale vor parcurge cel mai scurt drum, din magazinul tău online, la curier și apoi la clientul final.


Livrare optimizată


Livrarea optimizată poate aduce mari beneficii afacerii tale. Indiferent de numărul de comenzi pe care le ai pe zi, cu Innoship vei putea să optimizezi toate procesele de livrare și preluare a pachetelor, în funcție de preț, performanță sau alți indici ai afacerii tale. Livrările tale se vor face, astfel, automat și vor deveni mai simple și mai eficiente.

Cu Innoship vei reuși să găsești cei mai buni curieri pentru a-ți livra produsele și îi vei putea selecta în funcție de ce produse vrei să trimiți, care este locația de preluare și destinația, dar și în funcție de preferințele tale.

Folosind algoritmul Innoship, vei putea să customizezi regulile de livrare exact așa cum îți dorești. Vei putea trimite comenzile în funcție de preț, calitate, sau ambele, vei putea selecta anumiți curieri pentru anumite zone și vei putea alege cei mai potriviți curieri în funcție de tipul de livrare.

După ce ai setat toate regulile, comenzile se alocă automat, cu cele mai bune variante de cost și timp de livrare, iar tu poți să te ocupi în liniște de celelalte părți ale business-ului.

Cu Innoship, livrarea merge de la sine:

 • Comenzile se alocă în funcție de regulile tale.
 • Clienții tăi beneficiază de mai multe opțiuni de livrare.
 • Salvezi timp prețios, cu o singură platformă.
 • Costurile scad și profitabilitatea crește.

Tracking


Tracking-ul comenzii este important atât pentru client, cât și pentru afacerea ta. De aceea, prin intermediul Innoship, vei vedea unde sunt toate coletele tale, vei fi anunțat dacă ceva nu funcționează așa cum ar trebui, iar clientul final va ști tot timpul în ce stadiu se află comanda lui.

Folosind platforma Innoship, vei vedea toate produsele tale în timp real, simplu și rapid. Știind exact unde sunt pachetele trimise, îți poți informa clienții, lucru care duce la o încredere și o satisfacție crescută din partea acestora.

În cazul în care apar întârzieri, Innoship îți oferă posibilitatea de a lua decizii în cel mai scurt timp. De asemenea, poți să îți informezi clienții de orice întârziere apărută, cu notificări regulate sau în caz de urgență. Chiar dacă livrarea întârzie, clienții apreciază un răspuns sincer și proactiv.

Primirea coletului este ultimul și cel mai satisfăcător pas, atât pentru tine ca business, cât și pentru client, de aceea, ne asigurăm că există o flexibilitate pentru clientul final. Acesta poate alege modul de livrare care se pliază cel mai bine pe nevoile lui, astfel încât să intre în posesia pachetului în modul cel mai convenabil pentru el.


Returul pachetelor


Returul pachetelor face parte din orice business. Dacă pachetul tău nu poate ajunge la destinație sau este trimis înapoi, vei avea date concrete despre locația acestuia și durata de retur, astfel încât să poți valorifica produsul și să-l pui din nou în vânzare.

Deși returul unui pachet poate părea un pas înapoi, nu este cazul, deoarece orice retur poate fi transformat în succes, cu beneficii imediate.

În primul rând, oferind o politică de retur simplă și avantajoasă, clienții tăi vor avea un motiv în plus să cumpere produsele pe care le oferi.

În al doilea rând, știm cu toții că succesul nu se măsoară doar în vânzări, ci și în încredere. Un vot de încredere din partea clienților este foarte important pentru orice business, iar cu o politică de retur simplă și un proces de retur transparent, cu siguranță vei primi acel vot.

În al treilea rând, prin integrarea opțiunilor de retur direct în interfața magazinului, le oferi clienților o experiență de brand unitară, reduci confuzia și le ușurezi procesul.

Și, nu în ultimul rând, scazi grijile clienților tăi. Fie că primesc pachete sau le returnează, Innoship îi notifică de fiecare dată cu privire la starea coletului.


Rapoarte și analize


Rapoartele și folosirea corectă a acestora fac diferența atunci când vorbim de business-uri de succes. Cu ajutorul platformei Innoship, toate datele tale vor fi calculate corect și vei avea o vizibilitate mai bună asupra întregului proces de livrare, astfel încât să poți să iei, informat, cele mai benefice soluții pentru afacerea ta.

Cu ajutorul panoului de control Innoship, vei avea parte de informații ușor de interpretat, ca să poți să identifici tendințele în scădere sau creșterea performanței de livrare, astfel încât să poți lua deciziile care să ducă la atingerea obiectivelor propuse.

Cu cât ai mai multe date, cu atât livrările vor fi mai eficiente:

 • Rapoarte și analize în timp real, pentru a putea lua decizii pentru optimizarea operațiunilor.
 • Tendințe pe termen lung, pentru a putea identifica trenduri și zone unde livrarea poate fi îmbunătățită.
 • Comparații între curieri, pentru a alege cele mai bune servicii pentru produsele tale și pentru a îmbunătăți performanța de livrare sau costul.
 • Plată în plus pentru o livrare mai rapidă, deoarece clienții doresc produsul tău mai rapid și sunt dispuși să plătească mai mult pentru asta.

Documente


Documente generate automat sau manual, în funcție de preferințele tale, astfel încât să economisești timp prețios. Prin intermediul Innoship, poți să economisești peste 20 de ore pe lună, pe care le poți investi în lucrurile care contează cu adevărat.

Innoship îți oferă un punct unic de contact și o tehnologie pe care te poți baza:

 • Toți curierii sunt într-un singur loc, eliminând nevoia de mai multe platforme.
 • Generarea comenzilor de livrare se face automat sau manual, eticheta se printează în formatul dorit și generezi borderoul ușor.
 • Beneficiezi de un API simplu, eficient și de mare ajutor, ca să integrezi toți curierii și toate opțiunile de livrare ale acestora.
 • Programarea curierilor se face automat, după generarea documentelor de transport.

De ce Innoship e alegerea potrivită pentru afacerea ta


Deși un volum de 50 de comenzi pe zi poate părea mic, comparativ cu magazinele online importante, administrarea comenzilor trebuie făcută eficient la orice nivel. Mai mult, prin Innoship, poți să aloci ușor comenzile de la un curier la altul, în funcție de opțiunile de livrare, performanță de livrare sau preț, astfel încât produsele tale să ajungă rapid și în siguranță în mâinile clienților tăi.

Cu Innoship poți administra toate contractele de curierat într-un singur loc și poți alege cele mai bune metode de livrare, în funcție de preferințele tale:

 • Alege ce e mai important pentru tine și clienții tăi – comenzile sunt alocate curierului, respectând criteriile dorite de tine, de la costul livrării la calitatea livrării sau alte reguli specifice business-ului tău.
 • Indiferent de câți curieri folosești, toate AWB-urile vor fi centralizate.
 • Beneficiezi de acces în timp real pentru toate comenzile și rambursurile tale.
 • Toate afacerile se confruntă, la un moment dat, cu retururi. Cu Innoship primești alerte și poți să urmărești întregul proces de retur.
 • Ai parte de rapoarte și analize, astfel încât să poți lua decizii de impact pentru afacerea ta, referitoare la serviciile de curierat.
 • Cu Innoship beneficiezi de orice opțiune de livrare, astfel încât clienții tăi să primească produsele așa cum își doresc.
 • Siguranța datelor este importantă pentru noi, de aceea, am colaborat cu un partener important din zona de privacy și security pentru ca datele tale și ale clienților tăi să fie mereu în siguranță.


În Innoship vei găsi un partener de încredere, gata să îți ofere soluții potrivite pentru business-ul tău, indiferent de mărimea acestuia. Împreună cu Innoship vei putea să reduci costurile și să crești performanța livrărilor, astfel încât clienții tăi și business-ul tău să aibă numai de câștigat.