Innoship și Austral - Parteneriatul care simplifică procesul logistic

În industria e-commerce promptitudinea și eficiența livrărilor sunt aspecte critice pentru succesul oricărei companii. De aceea, AUSTRAL Trade, un furnizor de soluții integrate pentru birou cu o experiență de 30 de ani, a căutat soluții inovatoare pentru a-și îmbunătăți procesele logistice. Alături de Innoship, platforma de gestionare a livrărilor care aduce eficiență și monitorizare în timp real, AUSTRAL oferă un nivel superior de servicii pentru clienții săi, simplificând astfel logistica.

„AUSTRAL Trade este mai mult decât un furnizor de papetărie, evoluția de 30 de ani transformând compania într-un furnizor de soluții integrate pentru birou. Astfel, în prezent, clienții pot găsi într-un singur loc tot ceea ce au nevoie pentru buna desfășurare a activității lor, oriunde ar avea biroul și oricare ar fi domeniul de activitate.”– Oana Vatră, Marketing Coordinator AUSTRAL Trade

Gestionarea eficientă a livrărilor cu Innoship

Colaborarea cu Innoship a adus un set de avantaje semnificative pentru AUSTRAL Trade. Cu utilizarea platformei Innoship, AUSTRAL poate gestiona într-un singur loc toate informațiile legate de livrări și poate urmări în timp real stadiul fiecărei comenzi. Această soluție a fost cu atât mai valoroasă pentru AUSTRAL, având în vedere parteneriatul lor cu mai mulți curieri pentru a acoperi livrările în întreaga țară.

„Datorită faptului că rapiditatea livrării este unul dintre aspectele care contează foarte mult într-o colaborare, nevoia de a gestiona cât mai eficient AWB-urile și de a monitoriza în timp real statusul fiecărei comenzi este o prioritate pentru noi.” – reprezentanții departamentului operațional AUSTRAL Trade

Monitorizare continuă și rezolvarea rapidă a problemelor

Prin intermediul platformei Innoship, AUSTRAL Trade beneficiază de monitorizare continuă a fluxului comenzilor până la destinatar. Aceasta le permite să identifice rapid eventualele probleme sau întârzieri și să ia măsuri imediate pentru a rezolva situațiile neașteptate. De asemenea, sistemul de notificare a clienților oferit de Innoship este un plus binevenit, menținând clienții informați în timp real cu privire la stadiul comenzilor lor.

„Colaborarea cu Innoship înseamnă câștig de timp și monitorizare continuă, aspecte care ne ajută să controlăm mai ușor fluxul comenzilor până la destinatar, identificând mai rapid eventualele probleme sau întârzieri.” – AUSTRAL Trade

Îmbunătățirea nivelului de servicii

Colaborarea cu Innoship a permis AUSTRAL Trade să își îmbunătățească nivelul de servicii oferit clienților. Prin gestionarea eficientă a livrărilor și monitorizarea continuă a comenzilor, AUSTRAL Trade poate oferi clienților săi promptitudine și flexibilitate în fiecare colaborare. Innoship a devenit soluția ideală pentru a-și atinge obiectivele și a-și consolida poziția de partener de încredere pentru clienții lor.

Concluzie

Parteneriatul dintre Innoship și AUSTRAL Trade reprezintă un pas important pentru a simplifica procesul de logistica a comenzilor și a oferi un nivel superior de servicii clienților. Prin utilizarea platformei Innoship, AUSTRAL Trade beneficiază de gestionarea eficientă a livrărilor și monitorizarea în timp real a comenzilor, rezultând într-o experiență de cumpărare mai ușoară. Innoship a dovedit că este soluția ideală pentru a satisface nevoile logistice ale AUSTRAL Trade și a contribuit la creșterea calității serviciilor oferite clienților.