INNOSHIP și DEICHMANN: un parteneriat strategic pentru eficientizarea procesului de livrare si extinderea pe noi piețe

Innoship, parte a grupului Alsendo, liderul soluțiilor de management al livrărilor dedicat magazinelor eCommerce, a încheiat un acord cu retailer-ul internațional de încălțăminte DEICHMANN. Acest parteneriat strategic marchează un moment semnificativ în domeniul comerțului online și al tehnologiei.

O Selecție Riguroasă

După un proces riguros de selecție, DEICHMANN, retailerul international de încălțăminte, a recunoscut că Innoship, parte a grupului Alsendo, este cea mai potrivită alegere pentru a se alătura strategiei lor de digitalizare. Această decizie strategică nu a fost doar o simplă alegere, ci o recunoaștere a capacităților tehnologice și a expertizei pe care Innoship le aduce la masă.

„Decizia de a încheia un parteneriat cu Innoship s-a bazat pe inovație, agilitate  și pe înțelegerea demonstrată a nevoilor noastre”, spune Sven Senkbeil, Product Owner Fulfillment Solution, în cadrul DEICHMANN. „Căutam un partener strategic capabil să ne ofere soluții avansate de management al livrărilor, o implementare facilă a platformei și o abordare centrată pe cumpărător. Colaborarea și dedicarea pentru inovare demonstrate de echipa Innoship se aliniază perfect cu viziunea noastră.”

Obiective Clare, Beneficii Măsurabile

Din această colaborare se nasc numeroase beneficii:

Extinderea pe noi piețe: Innoship, prin tehnologia sa, facilitează o integrare rapidă și stabilă a curierilor noi, oferind astfel DEICHMANN flexibilitatea necesară pentru a rămâne competitivă într-o piață în continuă schimbare.

Experiență optimizată pentru clienți: Cu ajutorul platformei, cumpărătorii vor avea acces la o varietate de opțiuni de livrare și posibilitatea de a-și urmări comenzile în timp real, sporind astfel satisfacția clientului.

Eficiență în operare: Prin integrarea API-urilor curierilor, procesul de expediere devine mai fluid și mai stabil, reducându-se astfel timpul și efortul pentru gestionarea comenzilor.

Costuri reduse: În beneficiul final al clientului, platforma promite reducerea costurilor de expediere.

O Viziune Comună pentru Viitor

Dan Ungureanu, Co-Fondator & Business Development Manager la Innoship, exprimă entuziasmul său în legătură cu această colaborare și subliniază importanța parteneriatului în modelarea unui viitor digital inovator.

„Sunt încântat să împărtășesc vestea că DEICHMANN se alătură familiei de clienți Innoship. Suntem mândri să fim unul dintre partenerii strategici ai programului de transformare digitală a magazinului online și omnichannelAlături de DEICHMANN, modelăm un viitor digital innovator pentru a transforma operațiunile de livrare pe mai multe piețe în beneficiul cumpărătorului.”

Pentru DEICHMANN, acest parteneriat este un pas înainte în evoluția lor digitală. Așteptările consumatorilor în domeniul e-commerce sunt în continuă creștere, iar această alianță este dovada că ambii jucători sunt pregătiți să răspundă acestor cerințe.

În Concluzie

Parteneriatul dintre Innoship și DEICHMANN este un exemplu clar de cum două entități, armate cu viziune și tehnologie, pot lucra împreună pentru a oferi clienților o experiență de cumpărare excepțională. Într-o lume e-commerce în continuă evoluție, asemenea colaborări setează standardul pentru ceea ce înseamnă excelență în serviciile de livrare.