Innoship va gestiona procesul de livrare pentru Grupul Editorial Litera, una dintre cele mai importante edituri din România

Începând cu luna noiembrie, startup-ul tech Innoship este responsabil de managementul procesului de livrare pentru Editura Litera. Platforma Innoship va optimiza si va face mai eficientă livrarea comenzilor către clienții magazinului online www.litera.ro pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare. 

Principale beneficii din cadrul platformei Innoship care va ajuta Editura Litera să ofere o experiență de livrare superioară pentru clienții săi sunt: flexibilitatea în alocarea dinamică a comenzilor pe curierii utilizați în funcție de criterii de performanță, ușurința în implementarea unor reguli specifice activității lor și vizibilitatea în timp real asupra statusului de livrare al comenzilor, care le va permite să ia decizii corecte, foarte rapid.

În plus, algoritmii sistemului folosit de Innoship vor ajuta Editura Litera să optimizeze costurile cu procesul de livrare și să reducă timpul alocat activităților

 din zona aceasta. Astfel, compania se va putea preocupa de aspectele care contează cu adevărat pentru business-ul lor. 

Editura Litera a fost fondată în anul 1989 și a dezvoltat o politică editorială generalistă, reușind să aducă în bibliotecile românilor peste 10,000 de titluri, din cele mai variate domenii: ficțiune, enciclopedii, atlase, dicționare, cărți pentru copii, artă și arhitectură, istorie, limbi străine, cultură generală, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală, business, călătorii, familie și timp liber.

Cu 800 de titluri editate anual și  o cifră de afaceri care reprezintă 15% din valoarea totală a pieței de carte din România, Grupul Editorial Litera se află în prezent în topul celor mai importante edituri din țară.

“Ne bucurăm de parteneriatul pe care l-am perfectat cu Innoship, o companie pe care o recomandă profesionalismul și deschiderea pentru utilizarea inovațiilor tehnologiei în procesul de livrare a produselor. Suntem siguri că această colaborare va fi una de durată și ne va aduce satisfacții atât nouă, cât și clienților noștri, cumpărătorii de carte.” a declarat Daniel Chirita, Logistics Director, Grup Editorial Litera.

Dacă ai un business care activează în eCommerce sau retail, scrie-ne pentru a putea beneficia de un demo al platformei Innoship. Introdu datele tale în formularul de înregistrare de pe innoship.com/demo și un membru al echipei te va contacta pentru a realiza o simulare pe datele tale și pentru a calcula exact beneficiile platformei.