Soluția digitală

pentru un proces de livrare simplificat

-25%

costuri

Scazi costurile lunare de livrare cu până la 25% printr-o alocare inteligentă a comenzilor către curierul potrivit, ținând cont de costul și calitatea serviciului de livrare.

+30%

vânzări

Implementezi rapid opțiuni de livrare în checkout la puncte fixe (lockers, benzinării, oficii poștale, etc..) și crești rata de conversie cu până la 30%.

65+

curieri

Generezi AWB-uri rapid, accesând peste 50 de curieri naționali și internaționali într-o singură platformă, la un click distanță.

100+ retaileri gestionează zilnic peste 50.000 de colete cu Innoship

Oferă mai multe opțiuni la check-out și notificări personalizate

Crește nivelul de satisfacție al clienților oferind toate opțiunile de livrare la check-out:

  • Same day
  • Next day
  • Standard
  • Locker
  • Punct fix
  • Livrare internațională
  • Și altele

Ține-ți clienții angajați pe întreaga durată a procesului de livrare cu notificări personalizate prin e-mail sau SMS. Informează-i despre statusul livrării, promoțiile pe care le ai în desfășurare și alte mesaje care să-i convingă să cumpere din nou de la tine.

Inteligență artificială la îndemâna oricui

Salvează timp și ține-ți costurile sub control prin alocarea inteligentă a coletelor.

Algoritmul Innoship alocă automat fiecare colet curierului potrivit, pe baza preferințelor tale.

Poți seta algoritmul să aleagă de fiecare dată cel mai ieftin curier, poți alege un curier mai performant la un cost mai mare, sau poți crea reguli specifice pentru afacerea ta în doar 30 de secunde.

Practic, cu Innoship îți personalizezi algoritmul de alocare a coletelor pe baza nevoilor afacerii tale și ale clienților tăi.

Accesează curieri noi și generează AWB-uri cu ușurință

Acum poți spune ”Adio!” problemelor pe care le întâmpinai la implementarea unui noi curier. Atunci când folosești Innoship, poți să te conectezi la 50+ curieri locali și internaționali cu doar două clicuri.

Și ca să-ți fie mai ușor să gestionezi comenzile și să salvezi mai mult timp, poți să generezi AWB-uri pentru toate coletele dintr-un singur loc, chiar dacă folosești mai mulți curieri.

În primul rând, ne-a eliberat timp, iar în al doilea rând, am scăzut costul mediu pe livrare, resurse pe care acum le putem investi în alte zone ale afacerii. Pe de altă parte, având posibilitatea de a evalua și îmbunătăți performanța firmelor de curierat în zonele în care aceasta nu este atât de bună, am crescut foarte ușor calitatea serviciului de livrare.

Deși ne aflăm abia în a 2-a luna de experientă INNOSHIP, am putut observa pentru prima data, printr-o interfață facilă și eficientă, fine particularități ale proceselor operaționale. Astfel, am putut analiza și determina foarte ușor oportunități de optimizare, printr-un sistem flexibil de mapare a caracteristicilor noastre de business.

Cu ajutorul modulului propriu de reguli, care poate fi configurat extrem de simplu în platforma Innoship, Depanero a automatizat procesul de alocare a tuturor comenzilor, conform activității sale specifice. După 1 an de utilizare, Depanero și-a îmbunătățit cu o zi timpul mediu de preluare a produselor electronice și electrocasnice defecte și expediere a acestora către clienți după reparație.

Atunci când am integrat Innoship, a fost o schimbare la 180 de grade. Timpul de procesare a comenzilor a scăzut, eficiența personalului în depozit a fost net superioară, am integrat peste 5 curieri, iar acum reușim să livrăm în 24h în România și în 48h în Bulgaria.

Transformă procesul de livrare într-un avantaj competitiv

Diferențiază-te de competiție cu livrări simplificate. Folosește-te de inteligența artificială și oferă clienților o experiență de cumpărare memorabilă cu Innoship.

Simplifică livrările cu ajutorul inteligenței artificiale. Câștigă timp și ține costurile sub control cu Innoship. Începând de la doar 0.05 € pe comandă procesată.

Contactează echipa de vânzări

Încearcă Innoship gratuit cu Free Analytics. Modulul Free Analytics îți permite să urmărești toate coletele expediate cu Fan Courier, Sameday, Cargus și DPD într-un singur loc și să evaluezi performanța procesului tău actual de livrare

Evaluează performanța curierilor

Da, echipa Innoship e întotdeauna disponibilă să te ajute.

 

Uite și alte răspunsuri la întrebări frecvente:

Ce e Innoship Free Analytics?

Innoship Free Analytics este un modul gratuit al platformei care îți permite să urmărești toate coletele pe care le livrezi cu Fan Courier, Sameday, Cargus și DPD și să evaluezi performanța curierilor.

Accesul la Free Analytics este gratuit și nelimitat. Poți afla mai multe aici.

Innoship este un reseller de servicii de curierat?

Innoship nu este un reseller. Pentru a beneficia de toate avantajele platformei, trebuie să ai cel puțin un contract existent cu un curier.

Cât costă Innoship?

Poți vedea costurile platformei aici sau ne poti contacta pentru o ofertă personalizată