A2T automatizează procesele logistice alături de Innoship

Misiunea A2T este aceea de a oferi protecție si securitate clienților noștri 

Paul Albu , Marketing Manager Atu Tech ne povestește despre experiența sa în parteneriatul cu Innoship.

„Misiunea noastră este aceea de a oferi protecție si securitate clienților noștri prin cele mai bune produse de securitate, adaptate la nevoile lor specifice” 

Acum este mai ușor ca oricand să ne simțim in siguranță cu ajutorul variatelor soluții de supraveghere video, alarme, sisteme de alarmare la incendiu, automatizari de porți, videointerfoane și control acces, produse smart home și produse pentru instalații electrice, la cele mai competitive prețuri. 

Atu Tech este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania și una dintre cele mai dinamice companii in această nișă de piață. Cu o cifra de afaceri de 57.814.155 lei  în 2020, compania se află în continuă creștere. 

A2T a lansat marca proprie SAFER și continuă creștere accelerată

Cele mai importante realizări din 2021 au fost construirea unui nou depozit  (de 5 ori mai mare decat cel actual) și extinderea gamei de produse de securitate sub marca proprie, SAFER. 

Compania se află intr-o perioadă de creștere accelerată, etapă în care este esențial să introducem noi tehnologii pentru a automatiza procesele. Astfel, am implementat diverse sisteme de gestinune si facturare automată și am ales INNOSHIP pentru a gestiona multiplele servicii de curiertat folosite.”

Innoship ne-a ajutat sa economisim timp și 10% din costurile de livrare 

Momentan lucram cu 5 curieri si procesam in jur de 10.000 de comenzi lunar.

Innoship ne-a ajutat sa depășim cu succes cea mai mare provocare legată de livrarea acestora și anume alegerea curierului potrivit in funcție de performant, dar si de costuri. Alaturi de echipa Innoship am reușit sa ajungem la un proces logistic simplificat intr-un timp scurt.

Odata cu implementarea soluției Innoship am economisit timpul colegilor noștri, care acum se pot concentra la lucruri mai importante. De asemenea, a crescut eficienta livrărilor, iar costurile de livrare au scăzut cu aproximativ 10%.

Funcționalitațile cu cel mai mare impact pentru afacerea noastră sunt alocarea automată în funcție de performanță-cost și posibilitatea creării unor reguli in cazul excepțiilor.

Ne folosim de toate rapoartele existente în platformă, dar unul dintre cele mai folositoare este On Time Delivery. Acesta ne ajută să  monitorizam performanța curierilor cu care colaborăm și să îmbunătățim experiența clienților. Momentan nu am creat rapoarte personalizate, dar pe viitor vrem sa analizăm curierii și mai în detaliu. 

La acest  moment pe site-ul nostru sunt listate peste 6.000 de produse. Cele mai comandate sunt sistemele de supraveghere, automatizarile pentru porti, alarmele sau produsele smart home.” 

Vrei să-ți optimizezi livrările așa cum a făcut-o A2T ? 

Încearcă Innoship gratuit