ELLA ICON optimizeaza procesul logistic alături de Innoship 

ELLA ICON este dedicat inspirării călătorilor cu produse de înaltă calitate, durabile și ușor de utilizat. Misiunea brandului este de a oferi calitate, funcționalitate și durabilitate pentru a satisface nevoile în schimbare ale persoanelor aflate în mișcare.

Suntem alături de clienții noștri pe toată durata experienței achiziției, chiar și după ce produsul a intrat în posesia acestora. Datorită partenerilor și departamentelor interne de suport, satisfacția clientului este ridicată. Promisiunea de a oferi clienților cele mai bune experiențe cu ELLA ICON ne determină să devenim mai buni. 

Nevoile clienților raportate la categoria valize și accesorii călătorie 

Că urmare experienței de 28 de ani în zona de bagaje și accesorii, am înțeles că pe lângă calitatea produselor, atitudinea și promptitudinea livrărilor stau la baza relației pe termen lung.  

Clienții au nevoie de informații clare, relevante și actualizate despre produsele și serviciile oferite de către companie. Ei au nevoie de suport rapid și eficient în cazul în care au întrebări sau probleme, precum și de opțiuni de plată și livrare convenabile. De asemenea, este important că magazinul online să fie ușor de utilizat și să ofere o experiență de cumpărare plăcută pentru client.

În plus, clienții care cumpără valize și accesorii de călătorie au nevoie de informații detaliate despre produsele disponibile, cum ar fi dimensiunile, greutatea, materialul din care sunt fabricate și caracteristicile speciale cum ar fi sistemele de încuiere sau compartimentele interioare. Este important să oferim o varietate de opțiuni de mărime, culoare și stil pentru a se potrivi nevoilor diferitelor călătorii.

Imaginile clare și detaliate ale produselor sunt esențiale, precum și posibilitatea de a vedea produsele din diferite unghiuri. Clienții ar putea avea nevoie de recomandări pentru a alege o valiză potrivită pentru nevoile lor de călătorie.

Oferim opțiuni de garanție și returnare pentru produsele de călătorie, deoarece acestea pot fi uzate în timpul călătoriilor, dar și informații despre cum să îngrijim și cum să întreținem valizele pentru a le menține în stare bună.

Următorul pas important în creșterea brandului

În următoarea perioada vom lansa produse noi, care vor avea impact pozitiv în dezvoltarea brand-ului. Vom lucra intens la: 

 • Cercetarea și dezvoltarea unor modele noi de valize și accesorii de călătorie;
 • Obținerea de brevete pentru noile produse;
 • Realizarea de teste de calitate și de fiabilitate pentru noile produse;
 • Crearea de campanii de marketing pentru a promova noile produse
 • Lansarea propriu-zisă a produselor pe piață;
 • Monitorizarea și analizarea vânzărilor și feedback-ul clienților pentru noile produse.
 • Lansarea de noi produse reprezintă un pas important în creșterea business-ului. Acordăm o atenție deosebită planificării și implementării acestui milestone pentru a asigura succesul lansării. 

Provocări legate de zona logistică 

În zona de logistică și de shipping ne-am confruntat cu diverse situații precum: timpii de livrare întârziați, dificultăți de urmărire și monitorizare a transporturilor și lipsa de integrare cu sistemele existente. Innoship poate ajută la abordarea acestor provocări prin furnizarea de instrumente pentru automatizarea proceselor de expediere, integrarea cu mai mulți furnizori de transport, urmărirea și monitorizarea transporturilor în timp real. Acest lucru ajută la creșterea eficienței, la reducerea costurilor de transport și la îmbunătățirea satisfacției clienților prin furnizarea de informații de livrare exacte și actualizate. În plus, Innoship poate ajută la eficientizarea procesului de logistică și de expediere prin integrarea cu alte sisteme de afaceri, cum ar fi managementul stocurilor, onorarea comenzilor și contabilitatea.

ELLA ICON proceseaza peste 15.000 de comenzi pe luna

Livrarea este un aspect crucial pentru orice business online. Livrarea rapidă și sigură ne menține clienții mulțumiți. De asemenea, este necesar să comunicăm cât mai clar cu clienții despre timpii de livrare și să oferim suport pe întreg procesul livrării.

Pentru acestea, avem un partener de nădejde precum Innoship. Platforma de management al livrărilor ne-a ajutat business-ul online să gestionăm și să optimizăm procesul logistic. Totodată ne ajută să oferim clienților o experiență de livrare mai bună, prin reducerea timpului și oferirea de opțiuni de livrare flexibile.

În acest moment colaborăm cu 5 curieri pentru a ne asigura că produsele noastre ajung la clienți rapid și sigur. Comenzile lunare, la nivel de grup, sunt în jur de 15 000, iar trendul este de creștere. Ne adaptăm acestui trend și oferim o experiență de cumpărare fluidă. În plus, ne asigurăm că avem capacitatea de a procesa și de a livra aceste comenzi în mod eficient și rapid.

Gestionăm și optimizăm procesul logistic alături de Innoship 

Suntem fericiți să utilizăm plataforma pentru

 • Interfața intuitivă ușor de utilizat
 • Posibilitatea de a integra cu magazinul online
 • Rute de expediere multiple și opțiuni de livrare rapidă
 • Suport client bun și transparență în privința costurilor de livrare
 • Posibilitatea de a urmări și monitoriza comenzile
 • Raportarea și analiză în timp real

Obținem vizibilitate și control prin rapoarte precum

 • Raportul de vânzări, ne arată volumul de vânzări și performanța produselor sau a categoriei de produse;
 • Raportul de livrare, ne arată procentajul de livrări realizate la timp și orice întârzieri sau probleme cu livrarea;
 • Raportul de costuri, care arată costurile totale de expediere și cum acestea se compară cu veniturile.

Top categorii și cele mai comandate produse

În acest moment, există peste 1000 de referințe din zona de bagaje, genți și accesorii. Top cele mai bine vândute produse pentru anul 2022 sunt trolerele de dimensiuni mari, rucsacurile cu troler și rucsacurile de dam.

Vrei să-ți optimizezi livrările așa cum a făcut-o Ella Icon ? 

Încearcă Innoship gratuit