Soluția Innoship, o alegere excelentă pentru eficientizarea costurilor și îmbunătățirea performanței de livrare

Am avut plăcerea să filmăm un interviu alături de Costi Ilie, partener Vexio.ro, în care acesta a dezvăluit factorii care au contribuit la succesul magazinului online, precum și modul în care soluția Innoship a ajutat la îmbunătățirea experienței clienților și la creșterea performanței de livrare.

Cu peste 350.000 de produse oferite online în categorii precum IT&C, electrocasnice, casă și grădină, Vexio.ro se mândrește în primul rând cu echipa sa de colegi și cu extinderea gamei de produse, dar și cu un nou sediu. 

În ultimul an, inițiativele întreprinse de companie au dus la o creștere considerabilă de aproximativ 60%, cu dorința de a menține acest trend prin extinderea pe piețele din Ungaria și Bulgaria.

Costi a dezvăluit că mutarea într-un spațiu mult mai mare a fost o provocare, dar odată cu această extindere, automatizarea fluxurilor din depozit a dus la o simplificare considerabilă a proceselor logistice. În acest sens, soluția Innoship a reprezentat o alegere excelentă pentru eficientizarea costurilor și îmbunătățirea performanței de livrare. 

Dashboard-ul Innoship a fost o funcționalitate prețioasă pentru monitorizarea performanțelor în timp real și a ratei de retur între clienți, oferind o vizibilitate și un control mai bun asupra performanței fiecărui client.

Costi descrie parteneriatul dintre Vexio.ro și Innoship în trei cuvinte: încredere, succes, inovativ. În concluzie, Vexio.ro dorește să își continue creșterea alături de soluția Innoship și își exprimă mulțumirea pentru oportunitatea de a îmbunătăți experiența clienților împreună cu această soluție.

Vrei să-ți optimizezi livrările așa cum a făcut-o VEXIO ? 

Încearcă Innoship gratuit